معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر خبر داد؛

اعطای بیش از ۱۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تسهیلات دانشجویی در واحد شوشتر

۰۶ آبان ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۷ کد : ۳۶۹ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر از اعطای بیش از یازده میلیارد و پانصد میلیون ریال وام دانشجویی در این واحد دانشگاهی خبر داد.

دکتر وحید چناری در گفت‌وگو با خبرنگار آنا، اظهار کرد: در نیم‌سال اول تحصیلی۹۸-۹۷ بیش از یازده میلیارد ریال وام دانشجویی به بیش از ۹۰۰ نفر دانشجوی متقاضی دریافت وام تعلق گرفت.

معاون اداری و مالی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر گفت: صندوق رفاه دانشجویی واحد شوشتر برحسب مقررات و آئین‌نامه‌های مربوطه، وام شهریه با بازپرداخت کوتاه مدت، میان مدت  و بلندمدت به تعداد ۹۰۰ فقره پرداخت نموده است.

عضو هیات علمی واحد شوشتر خاطرنشان کرد: وام وزارت در نیمسال اول تحصیلی نیز  طبق بخشنامه جدید وزارت از سوی بانک مهر ایران و با هماهنگی و تایید صندوق رفاه پرداخت خواهد شد.

چناری افزود: هر دانشجو می‌تواند با پرداخت به موقع اقساط وام، بدون محدودیت از وام شهریه دانشجویی به میزان پنجاه تا شصت درصد شهریه ترم جاری در هر ترم استفاده کند و این پرداخت موقع می‌تواند زمینه ارائه خدمات بهتر و موثرتری به سایر دانشجویان را فراهم آورد.