در گفتگو با آنا اعلام شد:

راه‌اندازی مرکز ارتقای شایستگی حرفه‌ای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان در خوزستان

۱۵ مهر ۱۳۹۷ | ۱۴:۵۴ کد : ۳۶۷ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
راه‌اندازی مرکز ارتقای شایستگی حرفه‌ای دانشجویان و فارغ‌التحصیلان در خوزستان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر از را‌ه‌اندازی نخستین مرکز ارتقای شایستگی حرفه‌ای دانشجویان استان خوزستان به‌منظور توانمندسازی مهارتی دانشجویان خبر داد.

محمدحسین پورمحمدی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در شوشتر اظهار کرد: مرکز ارتقای شایستگی‌های حرفه‌ای دانشجویان با رویکرد توسعه اشتغال و کارآفرینی در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر افتتاح شد.

وی افزود: در این مرکز، هنرجویان می‌توانند در رشته‌های مختلف فنی نظیر برق، ساختمان، جوشکاری، تعمیر موبایل، تعمیر لوازم خانگی و ... ثبت نام کنند نمایند و پس از پایان دوره به آنها گواهی بین المللی مهارتی اعطا می شود.

رئیس واحد شوشتر با بیان اینکه ثبت نام در این مرکز علاوه بر دانشجویان، برای دانش‌آموختگان نیز انجام می‌شود، تصریح کرد: افراد با گذراندن دوره‌هایی در این مرکز می‌توانند بیمه شده و وام خوداشتغالی دریافت کنند.

پورمحمدی یادآور شد: این مرکز در راستای مهارت‌آموزی و طرح توانمندسازی مهارتی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی با رویکرد اشتغال ایجاد شده است.