یادواره شهدای دانش آموز شوشتر در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد

۰۸ مهر ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۹ کد : ۳۶۶ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر

همزمان با هفته دفاع مقدس یادواره شهدای دانش آموز شوشتر با حضور جمعی از مسئولان، خانواده شهدا و دانش آموزان بسیجی به میزبانی آموزشکده و مجموعه مدارس سماء  با همکاری بسیج دانش آموزی سماء و ناحیه مقاومت بسیج شوشتر در محل مسجد باقرالعلوم دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در این آیین ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس گفت: این روزها یادآور حماسه جاویدان و قهرمانانه دلاور مردانی است که با وجود سن و سال پایین افتخارات بزرگی برای نسل های آینده ایران اسلامی به یادگار گذاشتند.

دکتر محمدحسین پورمحمدی اظهار کرد: شهدای دانش‌آموز از شهدای کربلا درس و الگو گرفتند و با بصیرت و آگاهی راه خود را انتخاب کردند.

پورمحمدی با اشاره به جایگاه و نقش شهدا در پیشرفت و تعالی نظام اسلامی اظهار کرد: اقتداری که امروز نظام اسلامی ما توانسته در دنیا به آن دست یابد، به برکت خون شهدا و در سایه رهنمودهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب حاصل شده است.

دکتر پورمحمدی برگزاری یادواره های شهدا را نیاز امروز کشور عنوان کرد و گفت: با توجه به نیاز جامعه دانش آموزی برای الگوبرداری از قهرمانان و اسوه های حقیقی، برگزاری چنین یادواره‌هایی آن هم با مشارکت دانش آموزان سبب گسترش فرهنگ ایثار و شهادت در میان آنها می‌شود.

سپس فرمانده قرارگاه کربلا و رئیس هیأت رزمندگان استان خوزستان آرامش و امنیت کنونی کشورمان را حاصل از خود گذشتگی و رشادت های شهدا و مدافعان حرم اهل بیت(ع) دانست و برگزاری چنین مراسماتی را در شناساندن بهتر انقلاب و راه و روش شهیدان بسیار با ارزش برشمرد.

سردار سرتیپ خادم سیدالشهدا تکلیف امروز ملت ایران را ایستادگی و مقاومت در مقابل دشمن دانست و افزود: دشمن برای ضربه زدن به ایران از هیچ تلاشی دریغ نمی کند لذا مردم باید هشیار باشند.

در پایان این مراسم از خانواده های معظم شهدای والامقام مدافعان حرم شهرستان شوشتر تجلیل و قدردانی شد.

گفتنی است شهرستان شوشتر در دوران دفاع مقدس از مجموع ۹۰۰ شهید دوران جنگ، ۲۰۰ شهید دانش آموز را تقدیم اسلام و انقلاب کرده است.