دکتر شهریاری در گفت وگو با آنا خبر داد:

برگزاری دوره آموزشی « طرح ولایت» استان خوزستان در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

۱۸ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۴ کد : ۳۶۰ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
برگزاری دوره آموزشی « طرح ولایت» استان خوزستان در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر از برگزاری دوره های آموزشی طرح ولایت دانشجویان استان خوزستان در این واحد دانشگاهی خبر داد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر شهریاری در گفت و گو با خبرنگار آنا گفت: دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در راستای منویات مقام معظم رهبری در جهت ارتقاء سطح معرفت فکری دانشجویان اقدام به برگزاری یک دوره آموزشی با عنوان «طرح ولایت» استان کرده است.

وی افزود: این دوره آموزشی بر مبنای نظام‌های فکری شهید مطهری حضرت امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در چهارحوزه « نظام فکری اقتصادی»، « نظام فکری خانواده»، « نظام فکری تربیتی» و « نظام فکری سیاسی » و همچنین افزایش مهارت های تشکیلاتی جهت آمادگی هرچه بیشتر دانشجویان در عرصه جنگ نرم در محیط دانشگاه برنامه ریزی شده است.

دکتر شهریاری گفت: این دوره آموزشی با 500 دانشجو از دانشگاه های  آزاد اسلامی استان خوزستان در دو گروه برادران و خواهران به مدت 8 روز به میزبانی واحد شوشتر برگزار گردید.

رییس شورای تخصصی فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان اظهار داشت: برگزاری چنین دوره هایی از سیاستهای کلان سازمان بسیج دانشجویی و معاونت فرهنگی دانشگاه می باشد که امیدواریم بتوانیم بصورت هفتگی و تحت عنوان سلسله مباحث ادامه پیدا کنند.