رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر؛

تکریم و خدمت‌رسانی مناسب به دانشجویان اولویت کاری واحد شوشتر است

۳۰ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۲:۱۸ کد : ۳۵۰ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
تکریم و خدمت‌رسانی مناسب به دانشجویان اولویت کاری واحد شوشتر است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، تکریم و توجه به حل مشکلات دانشجویان را اولویت کاری مسئولان و کارکنان در راستای تکریم ارباب‌رجوع برشمرد.

به گزارش خبرنگار آنا، دکتر محمدحسین پورمحمدی در شورای اداری این دانشگاه پرهیز از حاشیه سازی، توجه به مشکلات دانشجویی و حل مشکلات آنها را در کمترین زمان ممکن، پرهیز از کاغذبازی و تسریع در پروسه اداری را مورد تأکید قرار داد و افزود: همه ما وظیفه داریم با تدوین برنامه مناسب و راهکارهای عملی در ارائه خدمت به دانشجویان و ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و تحقیقاتی و رفاهی بیش از پیش تلاش کنیم.

پورمحمدی با بیان اینکه دانشجویان ولی نعمتان و سرمایه های اصلی دانشگاه هستند گفت: روحیه همکاری و همدلی باید در دانشگاه بیش از پیش تقویت شود و برای خدمت رسانی، فرهنگ سبقت را سرلوحه خود قرار دهیم چراکه حفظ کرامت دانشجویان و تکریم ارباب رجوع یک وظیفه همگانی است و محدود به حوزه خاصی در دانشگاه نیست.

وی تأکید کرد: همه ما باید با روش و منش دانشگاهی، برخورد مناسب با ارباب رجوع و دانشجویان داشته و برای زمان ارزش قائل شویم و در کمترین زمان ممکن کارهای محوله را انجام دهیم.