با حضور و خروش در راهپیمایی روز جهانی قدس صورت گرفت؛

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر؛ همصدا با ایران، همراه با فلسطین و قدس

۱۹ خرداد ۱۳۹۷ | ۱۳:۵۵ کد : ۳۴۴ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر؛ همصدا با ایران، همراه با فلسطین و قدس

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر همراه با امت روزه‌دار و همیشه در صحنه ایران اسلامی یک بار دیگر با حضور متفاوت در راهپیمایی روز قدس و خلق حماسه‌ای ماندگار، حمایت خود از ملت مظلوم فلسطین و قدس شریف و انزجار از استکبار جهانی را نشان دادند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، هیات رئیسه، دانشجویان، استادان و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر و معلمان و دانش آموزان سما با حضور خود در راهپیمایی روز قدس اعلام انزجار خود را نسبت به دشمنان اسلام نشان دادند و خواستار آزادی قدس شریف از چنگال صهیونیست غاصب شدند.

دانشگاهیان همراه با مردم شریف ایران با سر دادن شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل و دیگر شعارهای انقلابی حشم و انزجار خود را از اقدام و انتقال سفارت آمریکا به قدس شریف و اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی ابراز کردند.

راهپیمایی کنندگان افزون بر محکومیت اقدامات آمریکا در منطقه و با قرائت قطعنامه پایانی اعلام کردند که هیچگاه دست از حمایت ملت مظلوم فلسطین و قدس شریف نخواهند کشید و تا آزادی کامل قدس در برابر رژیم منحوس صهیونیست و استکبار جهانی خواهند ایستاد.

رئیس، دانشجویان، استادان و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر بعد از راهپیمایی همراه با اقشار مردم در نماز باصلابت و دشمن شکن جمعه شرکت کردند.