برگزاری آزمون جامع پیش درمانگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

۲۳ بهمن ۱۳۹۶ | ۱۰:۲۱ کد خبر : ۳۱۰ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
برگزاری آزمون جامع پیش درمانگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

آزمون جامع پیش درمانگاهی دامپزشکی همزمان با سراسر کشور صبح روز جمعه ۲۰ بهمن در دانشکده فنی و مهندسی واحد شوشتر برگزار شد.

دکتر محمد منصوری فر معاون آموزشی واحد و نماینده تام الاختیار سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری این آزمون با اعلام این خبر گفت: موفقیت در این آزمون مهم که سالی ۲ بار با حضور عوامل مرکز آزمون سازمان مرکزی و با همکاری اداره حراست دانشگاه برگزار میگردد تعیین کننده امکان ادامه تحصیل و ورود دانشجویان به مرحله دروس درمانگاهی می باشد.

دانشجویان دامپزشکی پس از گذراندن حداقل ۱۲۷ واحد درسی، موظف به شرکت در این آزمون می باشند که در صورت عدم موفقیت، به تحصیل ایشان در مقطع دکتری حرفه ای دامپزشکی خاتمه داده می شود و بر اساس تعداد واحدهای گذرانده شده، فقط مدرک کارشناسی به ایشان تعلق خواهد گرفت.