برگزاری جلسه توجیهی آشنایی با انجمن های علمی دانشجویی

۳۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۶:۱۱ کد خبر : ۲۶۷ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
برگزاری جلسه توجیهی آشنایی با انجمن های علمی دانشجویی

جلسه توجیهی آشنایی با انجمن های علمی دانشجویی دانشکده فنی و مهندسی در سالن اجتماعات این دانشکده برگزار شد.

این جلسه با حضور رئیس، مدیر گروه آموزشی رشته های برق و مهندسی پزشکی، اساتید هیات علمی گروه برق و دانشجویان دانشکده فنی و مهندسی با هدف آشنایی با انجمن های علمی دانشجویی برق و مهندسی پزشکی، عمران، کامپیوتر، مکانیک، معماری و انجمن ادبی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر توانا به معرفی انجمن های علمی دانشجویی و اهداف انجمن ها پرداخت و عضویت دانشجویان در انجمن ها را از اهداف مهم پیشرفت هر انجمن دانست.

در پایان مسئولین هر انجمن به بیان دیدگاه ها و نظرات و فعالیت های آینده خود پرداختند.

دانشجویان گرامی می توانند برای عضویت در انجمن علمی دانشجویی برق و مهندسی پزشکی به دفتر انجمن واقع در مجتمع رفاهی، روبروی انتشارات مراجعه فرمایند.

لینک کانال انجمن علمی برق
@strBargh