راه اندازی سامانه رهگیری پرونده های فارغ التحصیلان واحد شوشتر

۳۰ آبان ۱۳۹۶ | ۱۶:۰۶ کد خبر : ۲۶۶ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
راه اندازی سامانه رهگیری پرونده های فارغ التحصیلان واحد شوشتر

مدیر دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر از فعال شدن سامانه رهگیری پرونده های در حال فراغت از تحصیل دانشجویان این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر، دکتر بهزاد ریحانی نیا گفت: از این پس، بعد از تحویل پرونده به امور فارغ التحصیلان دانشکده مربوطه کلیه اطلاعات و مراحل فراغت از تحصیل دانشجویان در سامانه مذکور ثبت و ذخیره می گردد.

وی اظهار کرد: با این سیستم کلیه کاربران و مسئولین آموزش می توانند ضمن پاسخگویی بهتر و سریعتر به دانشجویان از مراحل بررسی پرونده ها مطلع شوند.

طراح و مجری این سامانه افزود: این سیستم علاوه بر رهگیری پرونده های دانشجویی یک بانک اطلاعاتی کامل از پرونده های دانشجویان نیز می باشد بطوریکه کلیه عملیات انجام شده با ذکر تاریخ و نام کاربر ذخیره و امکان پاسخگویی به هرگونه گزارش از پرونده ها را دارد.

در پایان وی از طی مدت زمان یک ماهه برای طراحی و تهیه زیرساخت های این سامانه خبر داد و گفت: امیدواریم با این سیستم گامی در جهت ارتقاء کیفیت آموزشی و پاسخگویی مناسب به دانشجویان در راستای امر مهم تکریم ارباب رجوع برداشته باشیم