با معرفی نفرات برتر

اختتامیه سومین سوگواره عاشورایی به میزبانی واحد شوشتر برگزار شد

۲۷ آبان ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۰ کد خبر : ۲۶۳ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
اختتامیه سومین سوگواره عاشورایی به میزبانی واحد شوشتر برگزار شد

مراسم اختتامیه سومین سوگواره تعزیه و آئین های عاشورایی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان به میزبانی واحد شوشتر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر، اختتامیه سومین سوگواره تعزیه و آیین‌های عاشورایی به همت و تلاش دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در مسجد باقرالعلوم(ع) دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم بیانیه هیأت داوران توسط یکی از اعضاء قرائت و نفرات برتر این دوره سوگواره با اهدای جوایز معرفی شدند.

این سوگواره که با هدف شناساندن سبک زندگی امام حسین (ع) و جنبه‌های معنوی واقعه عاشورا در سه بخش صحنه‌ای، میدانی و نقالی به مدت دو روز برگزار شد با معرفی نفرات برتر در بخش‌های مختلف به کار خود پایان داد.

در این آئین جمعی از مسئولین لشکری و کشوری، مسئولین محلی، هنرمندان، دانشگاهیان و جهانگیر الماسی بازیگر پیشکسوت سینما و تئاتر و سینما حضور داشتند.