پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

۲۸ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۳:۱۴ کد خبر : ۲۴۲ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

دکتر محمدحسین پورمحمدی در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را به خانواده دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر، در متن پیام آمده است:

حضرت على‏ (ع): هیچ گنجى سودمند تر از علم نیست

آغاز مهر و شروع سال تحصیلی جدید را به همه استادان ارجمند، دلسوز و متعهد، دانشجویان عزیز و کارکنان پرتلاش خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر تبریک و تهنیت می گویم و از درگاه خداوند متعال دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، توأم با موفقیت را خواهانم .

تقارن بهار علم و دانش با ماه پر از معنویت محرم و هفته دفاع مقدس را گرامی داشته و یاد و خاطره دلاوری‌های دلاور مردان 8 سال دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم را ارج نهاده و آرزو میکنم به یمن و برکت وجود مزار 3 شهید گمنام که در این واحد دانشگاهی آرمیده اند همواره در راه خدمت به جامعه اسلامی و طالبان علم و دانش موفق باشیم.

اینجانب بعنوان خدمتگزاری کوچک در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر از همه عزیزان و طالبان علم و دانش تقاضا دارم با اندیشه و عزمی راسخ، سال جدید تحصیلی را به سالی پرنشاط از لحاظ پیشرفت علمی تبدیل کنند تا در سالی که به فرموده مقام معظم رهبری سال اقتصاد مقاومتی، تولید-اشتغال نامگذاری شده است این واحد دانشگاهی بتواند گامی موثر در تحقق منویات معظم له بردارد.

امید است مدیران، اساتید و کارکنان ارجمند پرتلاش و متعهد دانشگاه در فراهم نمودن بستر مناسب برای ارائه خدمات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی به دانشجویان عزیز موفق باشند.

در پایان از خداوند دانا و رحیم برای یکایک شما عزیزان آرزوی سلامتی و موفقیت و توفیق خدمت به جویندگان دانش را خواهانم.

دکتر محمدحسین پورمحمدی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر