سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت و گو با خبرگزاری علم و فناوری:

انتخاب فرهاد رهبر یک سرمایه برای پیشرفت دانشگاه آزاد اسلامی است/ روایت علوی فاضل از جلسه هیئت امنا برای انتخاب رئیس جدید

۲۶ تیر ۱۳۹۶ | ۱۳:۴۴ کد خبر : ۲۲۰ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی: حضور فرهاد رهبر با توجه به سابقه وی در سازمان برنامه ریزی کشور و به عنوان رییس سابق دانشگاه تهران، این نوید را می دهد که سیاست های دانشگاه بر اساس واقعیت های امروز دانشگاه و شرایط دانشگاه، گستردگی و تنوع ماموریت ها و در جهت تحقق اهداف بالا دستی نظام باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از خبرگزاری علم و فناوری، دکتر علوی فاضل گفت: براساس مقررات انتخاب ریاست دانشگاه در اختیار هیات امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی است، بنابراین درخصوص انتصاب دکتر فرهاد رهبر نیز هیات امنای مرکزی دانشگاه بر اساس همین قانون تصمیم گیری کردند.

علوی فاضل افزود: بر اساس قانون اگر فردی با رای هیات امنای مرکزی به عنوان سرپرست منصوب شود، از سوی دانشگاه آزاد اسلامی به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی خواهد شد و شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز برای انتصاب شخص مورد نظر به عنوان رییس دانشگاه تصمیم گیری می کند. بنابراین انتصاب دکتر رهبر هم براساس پیشنهاد و رای اعضای هیات امنای مرکزی دانشگاه انجام شده و وی به اتفاق آرا به عنوان سرپرست دانشگاه منصوب شد.

سخنگوی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه سیاست دانشگاه را هیات امنای دانشگاه تعریف می کند، افزود: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین مجموعه آموزش عالی کشور زیر نظر شورای عالی انقلاب فرهنگی است و رییس دانشگاه آزاد اسلامی نیز عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی است بنابراین طبیعی است که ما از اسناد بالا دستی کشور از جمله سیاست های کلی علم و فناوری ابلاغی مقام معظم رهبری و سند چشم انداز نقشه جامع علمی کشور تبعیت می کنیم.

وی خاطرنشان کرد: ما تابع ضوابط و مقررات آموزش عالی کشور هستیم که البته هیات امنا سیاست های اصولی را تعریف می کند و رییس دانشگاه هم برنامه اجرایی خود را ارایه می دهد و چالش ها و فرصت ها، همچنین کمبودها و مشکلات دانشگاه به عنوان شرایط دانشگاه تعریف و به اسناد بالا دستی خود اعلام می کند.

علوی فاضل اظهار داشت: حضور فرهاد رهبر با توجه به سابقه وی در سازمان برنامه ریزی کشور و هم به عنوان رییس سابق دانشگاه تهران، این نوید را می دهد که سیاست های دانشگاه بر اساس واقعیت های امروز دانشگاه و شرایط دانشگاه، گستردگی و تنوع ماموریت ها و در جهت تحقق اهداف بالا دستی نظام باشد. بنابراین ایشان به عنوان یک شخصیت باتجربه، سرمایه ای برای پیشرفت هرچه بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی است.

جلسه معارفه دکتر فرهاد رهبر به عنوان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی ساعت 10صبح روزشنبه 31 تیرماه سال جاری (1396)برگزار می شود.