برگزاری مراسم تجلیل از مقام استاد در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | ۱۹:۴۴ کد خبر : ۱۹۴ اخبار دانشگاه تیکر
برگزاری مراسم تجلیل از مقام استاد در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

به مناسبت سالروز شهادت دکتر مرتضی مطهری و آغاز هفته معلم، مراسمی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین جوانمرد زاده مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان خوزستان و جمعی از اساتید واحد در سالن کنفرانس دانشکده علوم انسانی امام صادق(ع) واحد شوشتر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر، حجت الاسلام والمسلمین دکتر شهریاری در این آیین پیرامون مقام استاد اظهار داشت: در راس جامعه فرهنگی، دانشگاهیانی هستند که مسئول فکر و اندیشه جوانانند. لذا اگر بتوانند از این جایگاه خود استفاده و اندیشه های ناب دینی و مکتبی را تقویت کنند برای همیشه مکتب حیات بخش اسلام زنده است.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر با اشاره به الگوپذیری اساتید از استاد مطهری و آثار وی افزود: استاد مطهری در بدترین شرایط زمان، رسالت خود را به عنوان یک معلم به گونه ای انجام داد که طبق فرمایشات امام آثار او بدون استثنا سازنده و مفید است.

در ادامه مراسم حجت الاسلام والمسلمین جوانمرد زاده اذعان داشت: هنر معلم، مهارتی است نه توصیفی و نظری، لذا حقیقت معلم نیاز به توصیف و تکریم ندارد بلکه نیاز به توصیه دارد. وی با اشاره به اینکه وجود معلم نوعی از فرصت ها و تهدیدهاست تصریح کرد: اولین فرصت برای یک معلم (استاد) این است که به دانشجوی خود هویت دهد و این فقط در سایه رحمت امکان پذیر است.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی خوزستان در پایان با اشاره به اینکه معلم خالق هویت است خطاب به استادان گفت: اساتید روح و جان افراد را پرورش داده و به سوی رشد، ترقی و تعالی حرکت می دهند لذا بر همین اساس آنها هویت یک جامعه را رقم می زنند.