اخذ گواهینامه تأیید صلاحیت آزمایشگاه همکار توسط دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر برای اولین بار در جنوب و غرب کشور

۳۰ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۱:۲۷ کد خبر : ۱۸۳ اخبار دانشگاه

دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر برای اولین بار در جنوب و غرب کشور در بین واحدهای دانشگاهی موفق به اخذ گواهینامه تایید صلاحیت آزمایشگاه همکار استاندارد در 5 بخش بتن آماده، آجر رسی، سنگدانه های بتن، بلوک های سیمانی سبک غیر باربر و بلوک سیمانی باربر از اداره کل استاندارد استان خوزستان شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر با اعلام این خبر گفت: با توجه به تأکید رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، معاون پژوهش و فناوری سازمان مرکزی و مدیرکل دفتر توسعه و پشتیبانی آزمایشگاه و مراکز تحقیقاتی دانشگاه مبنی بر درآمدزایی و تنوع بخشی به درآمدهای غیرشهریه‌ای دانشگاه از طریق سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد (ساها)، دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر نیز این سیاست‌ها را پیگیری کرده است.

دکتر محمدحسین پورمحمدی افزود: در این راستا دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر موفق به اخذ گواهینامه تأیید صلاحیت آزمایشگاه ها از اداره کل استاندارد استان خوزستان شده و با توجه به شماره گواهینامه Kho/3570 و بازدیدهای انجام شده برای انجام آزمایش به دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر مجوز فعالیت داده است.

عضو هیات امنا دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان گفت: این اقدام گامی مؤثر در راستای ارتباط بین بخش‌های اجرایی مرتبط و ارائه خدمات دانشگاه به این واحدهاست که موجب درآمدزایی غیرشهریه‌ای نیز می‌شود. از طرفی با توجه به امکانات و تجهیزات موجود در این آزمایشگاه‌ها کارهای انجام شده از کیفیت بالایی برخوردار بوده و موجب اطمینان استفاده کنندگان از استاندارد این محصولات خواهد شد.

وی تصریح کرد: سامانه آزمایشگاه‌های همکار آزاد (ساها)، یک شبکه منسجم و یکپارچه متشکل از شبکه های استانی و اتصال هزاران آزمایشگاه و کارگاه عضو سامانه در سراسر کشور به منظور هم افزایی و بهره گیری از همه ظرفیت ها و پتانسیل های موجود و ارائه خدمات پیشرفته آزمایشگاهی و کارگاهی به پژوهشگران کشور است و انتظار می رود واحدهایی که در استان در این زمینه فعالیت می کنند سفارش‌های خود را به این آزمایشگاه‌ها سپرده تا با نهایت دقت و در سریع ترین زمان کارها انجام شوند.

واحد شوشتر با داشتن 42 کارگاه و 63 آزمایشگاه آموزشی، تخصصی در رشته های فنی و مهندسی، کشاورزی، علوم آب، دامپزشکی و پزشکی آمادگی خدمت رسانی به جامعه علمی شهرستان، استان و کشور را دارد.