دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر برگزار می کند: کارگاه ۲ روزه آموزش حرفه ای معماری (اسکیس)

۲۹ فروردین ۱۳۹۶ | ۰۹:۴۵ کد خبر : ۱۷۹ خبر تصویری اطلاعیه ها تیکر

به اطلاع دانشجویان و علاقه مندان عزیز می رساند دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر کارگاه دو روزه آموزش اسکیس با حضور دکتر مرتضی صدیق عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران در تاریخ های 6 و 7 خرداد ماه برگزار خواهد نمود.
مهلت ثبت نام تا 15 اردیبهشت ماه ادامه خواهد داشت ولی برای دانشجویانی که قبل از 10 اردیبهشت ثبت نام خود را قطعی نمایند مبلغ یکصد هزار تومان تخفیف درنظر گرفته خواهد شد.
با توجه به ظرفیت محدود کارگاه و همچنین مناسب بودن هزینه ثبت نام نسبت به کارگاه های مشابه توصیه می شود علاقمندان هر چه سریعتر نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
علاقمندان جهت ثبت نام به وب سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر (لینک زیر) مراجعه و یا با شماره 09163024923 ( آقای قهرمانی) تماس حاصل فرمایند.