سامانه اختصاصی اساتید واحد شوشتر راه اندازی شد

۲۱ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۰:۵۵ کد خبر : ۱۷۴ اخبار دانشگاه تیکر

سامانه اختصاصی اساتید دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر جهت ایجاد سایت شخصی استاد و ارتباط اعضای هیات علمی با دانشجویان بعد از طی مراحل آزمایشی نصب و راه اندازی شد.

این سامانه با انتخاب سربرگ "اعضای هیات علمی" درسایت اصلی دانشگاه و یا انتخاب دکمه سایر سامانه ها و خدمات فناوری در بخش خدمات فناوری و انتخاب گزینه "صفحه اختصاصی اساتید" قابل دسترسی است. از خصوصیت بارز این سامانه سهولت استفاده یا به عبارت دیگر "کاربرپسند بودن" آن می باشد.

برخی از بخشهای پیش فرض این سامانه عبارتند از: بیوگرافی، برنامه هفتگی، دانلود فایل، ارتباط با استاد، پرسش و پاسخ وغیره که البته آیتم های دیگری نیز همچون: مقالات، همایشها، کتابها و ... بسته به صلاح و ذوق و سلیقه استاد می تواند اضافه گردد.

امید است جهت رشد سطح کیفی اطلاعات و ارتباطات و آموزش و همچنین ارتقاء رتبه سایت دانشگاه در ایران و سطح بین الملل، از این سامانه به خوبی بهره برداری گردد و استادان محترم ضمن فعال کردن قسمت پرسش و پاسخ سایت و ارتباط با دانشجویان خود، به درج اطلاعیه ها، جزوات، مقالات، برنامه کلاس و ... در سایت شخصی خود مبادرت فرمایند.

جهت آشنایی بیشتر با سامانه شخصی اساتید اینجا کلیک کنید.