اسکان ۷۷۵ مسافر نوروزی از خانواده دانشگاه آزاد اسلامی در واحد شوشتر

۱۹ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۱:۵۸ کد خبر : ۱۷۲ اخبار دانشگاه تیکر
اسکان ۷۷۵ مسافر نوروزی از خانواده دانشگاه آزاد اسلامی در واحد شوشتر

مدیر اداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر گفت: در ایام نوروز امسال بیش از 775 مسافر نوروزی خانواده دانشگاه آزاد اسلامی در واحد شوشتراسکان داده شد.

به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر، علیرضا شاکریان خاطرنشان کرد: هر ساله با آغاز فصل بهار و فرا رسیدن سال جدید و آغاز سفرهای نوروزی ستاد اسکان کارکنان و اساتید دانشگاه آزاد اسلامی در واحد شوشتر تشکیل می‌شود که امسال نیز همانند سالهای گذشته شاهد استقبال همکاران از دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور و اسکان آنان در این واحد بودیم.

وی افزود: ستاد اسکان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر از 26 اسفند ماه 1395 لغایت 13 فروردین 1396 تشکیل و پس از طی مراحل اداری موصوف در بخشنامه های صادره از سوی سازمان مرکزی اقدام به ارائه خدمات اسکان نوروزی به همکاران دانشگاهی نمود.

شاکریان به ارائه گزارشی از عملکرد ستاد نوروزی این واحد دانشگاهی اشاره و بیان کرد: ستاد اسکان نوروزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر در نوروز امسال توانست پذیرای 775 نفر از همکاران خدّوم و اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور در 2 محل مهمانسرای مجهز و مجتمع اقامتی با تمام امکانات باشد.

مسئول ستاد اسکان نوروزی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر تصریح کرد: در مدت فعالیت ستاد اسکان نوروزی اعضای این ستاد با حضور فعال در اماکن رفاهی و اقامتی به صورت شبانه روزی در راستای ارائه خدمات مطلوب به این عزیزان تلاش کردند.