گردهمایی یکروزه مسئولین حراست واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان برگزار شد

۲۳ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۰:۱۳ کد خبر : ۱۷۰ اخبار دانشگاه تیکر
گردهمایی یکروزه مسئولین حراست واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان برگزار شد

گردهمایی مسئولین حراست واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در محل سالن جلسات حوزه ریاست این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر، گردهمایی مسئولین حراست واحدهای دانشگاههای آزاد اسلامی استان خوزستان با حضور دکتر محمدحسین پورمحمدی ریاست واحد شوشتر، دکتر حسین پور مدیر کل حراست دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان و مدیران حراست دانشگاههای آزاد اسلامی استان خوزستان برگزار گردید.

در این گردهمایی یک روزه ابتدا منصور فرهادزاده مدیر حراست واحد شوشتر، ضمن خیرمقدم به میهمانان جلسه به ارائه گزارشی کلی در مورد دانشگاه و فعالیت های حراست در چند ماه اخیر پرداختند.

سپس دکتر پورمحمدی، ریاست دانشگاه به ایراد سخنرانی پرداختند و در خصوص برنامه راهبردی و جایگاه حراست در تحقق اهداف سازمانی توضیحاتی ارائه نمودند.

در ادامه دیگر میهمانان برنامه به سخنرانی و ارائه نظریات تخصصی در حوزه حراستی پرداختند.

گفتنی است پیش از شروع جلسه ریاست دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر و مدیران حراست واحدهای دانشگاهی استان خوزستان با حضور در کنار مزار مطهر شهدای گمنام 8 سال دفاع مقدس با آرمان های شهدا و امام شهیدان تجدید بیعت کردند.