پایان مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با قهرمانی تیم اهواز

۰۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۵:۴۷ خبر تصویری اخبار دانشگاه تیکر
پایان مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان با قهرمانی تیم اهواز

با مشخص شدن تیم های اول تا سوم، مسابقات فوتسال دانشجویان پسر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر، در مسابقات فوتسال دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان که به میزبانی واحد شوشتر برگزار شد، واحدهای دانشگاهی اهواز، شادگان و شوشتر به ترتیب مقام های اول تا سوم این دوره از مسابقات را از آن خود کردند.

در مسابقه رده بندی این دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر بود که توانست با برتری پنج بر یک دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان را از پیش رو برداشته و به مقام سومی دست پیدا کند.

در دیدار فینال نیز که بین تیم‌های دانشگاه آزاد اسلامی اهواز و واحد دانشگاهی شادگان برگزار شد واحد اهواز با نتیجه 2 بر 0 به برتری دست پیدا کرد و عنوان اولی مسابقات فوتسال دانشجویان پسر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان را از آن خود کرد.

مدیرکل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان هم با بیان اینکه برگزاری مسابقات فوتسال نسبت به دیگر مسابقات بسیار سخت و پرحوصله است و از طرفی سطح آن نیز بالا است میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر را بسیار خوب ارزیابی کرد و از همه دست‌اندرکاران برگزاری مسابقات بویژه دکتر پورمحمدی رئیس واحد شوشتر و سرپرست اجرایی مسابقات و مهدی دلاوران مدیر اداره ورزش دانشگاه قدردانی کرد.

وی سطح و کیفیت مسابقات فوتسال را نسبت به دوره ها و سالهای قبل خوب توصیف کرد و افزود: بحمدالهب این دوره از مسابقات در محیطی بسیار خوب و بدور از تنش و درگیری برگزار شد.
سرپرست هماهنگی مسابقات فوتسال دانشجویان استان در پایان این مسابقات از تمامی دانشجویان ورزشکار، مربیان و سرپرستان تیم های حاضر در مسابقات تشکر کرد و از سوی عوامل اجرایی مسابقات کاپ تیم های اول تا سوم و همچنین مدال ها و لوح‌های تقدیر ورزشکاران و مربیان اهدا شد.

گفتنی است مسابقات فوتسال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان از تاریخ 26 تا 1 اسفندماه به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در محل سالن ورزشی علامه شیخ شوشتری (ره) این واحد دانشگاهی و با حضور شانزده تیم از واحدهای داتنشگاهی، امیدیه، ایذه، سوسنگرد، سما امیدیه، شوشتر، شادگان، سما ماهشهر، سما اهواز، بهبهان، سما مسجدسلیمان، اهواز، سما ایذه، ماهشهر، دزفول، خرمشهر، آبادان برگزار شد.