رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر خبر داد؛

اخذ مجوز راه اندازی درمانگاه شبانه روزی توسط دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

۰۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۵:۴۴ کد خبر : ۱۶۴ اخبار دانشگاه تیکر
اخذ مجوز راه اندازی درمانگاه شبانه روزی توسط دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر از اخذ مجوز درمانگاه شبانه روزی توسط این واحد دانشگاهی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر، دکتر محمد حسین پورمحمدی با اشاره به پتانسیل های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در راستای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر توانست با پیگیری ها و حمایت های مسئولان شهرستان و دانشگاه آزاد اسلامی مجوز تأسیس و راه اندازی درمانگاه شبانه روزی را اخذ نماید.

وی هدف از راه اندازی درمانگاه را کاهش هزینه های درمانی شهروندان، توسعه عدالت اجتماعی و گسترش دسترسی به خدمات بهداشتی درمانی عنوان کرد و گفت: این درمانگاه در زمینی به مساحت 750 مترمربع در دو طبقه با زیربنای حدود 1500 متر، در خیابان امام ضلع غربی روبروی کانون پرورش فکری راه اندازی می شود.

رئیس دانشگاه آزاد شوشتر با اشاره به اینکه درمانگاه به صورت شبانه روزی است تصریح کرد: این درمانگاه شامل بخش داخلی، بخش تصویربرداری اعم از رادیولوژی و سونوگرافی، کلینیک دندانپزشکی، آزمایشگاه، داروخانه، مشاوره و بخش قلب می باشد.

وی اذعان داشت: در صورت راه اندازی و استقبال خدمات دیگری نظیر بینایی سنجی، شنوایی سنجی و ... افزوده می شود.

وی با بیان اینکه علاوه بر پزشکان شهرستان در صورت لزوم از پزشکان متخصص و فوق تخصص اهواز، تهران و ... استفاده خواهد شد خاطرنشان کرد: ارائه خدمات تخصصی و جلوگیری از مراجعه بیماران شهرستان به شهرهای همجوار از دیگر اهداف راه اندازی درمانگاه شبانه روزی است.

گفتنی است ارائه خدمات بهداشتی درمانی با راه اندازی درمانگاهها و دریافت هزینه با تعرفه دولتی خود می تواند مشکلات بسیاری را از دوش مردم در بخش درمان بردارد.