دعوت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر از مردم و دانشگاهیان برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن

۲۱ بهمن ۱۳۹۵ | ۲۰:۰۱ کد خبر : ۱۶۲ اخبار دانشگاه تیکر

دکتر محمدحسین پورمحمدی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر در پیامی از استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کرد. به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر، در پیام دکتر محمدحسین پورمحمدی آمده است: بسم الله الرحمن الرحیم ۲۲ بهمن ۵۷ روز نجات ملت ایران از چنگال طاغوتیان زمان، روز آشکار شدن نعمت بزرگ الهی، یعنی استقلال و آزادی است. این مسلم است که هر ملتی تا از وابستگی‌ها نجات پیدا نکند و از چنگال اسارت و استثمار آزاد نشود، نمی‌تواند نبوغ و استعداد خود را آشکار سازد و در راه «الله» که راه مبارزه با هرگونه شرک، ظلم و بیدادگری است گام نهد. این انقلاب شکوهمند به رهبری معمار کبیر انقلاب، حضرت امام خمینی (ره) در سال ۵۷ که بیان‌گر وحدت کلمه، ایثار و شکوه این ملت بزرگ بود به ثمر نشست. اکنون که این ثمره ارزشمند سی و هشتمین سال خود را سپری می‌کند، بر هر ایرانی سر افراز لازم است که برای دفاع از آرمان‌های بنیانگذار انقلاب و شهدای سر افرازش و نیز تجدید عهد با سکاندار فرزانه جمهوری اسلامی ایران، حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای (مدظله العالی) تا پای جان ایستادگی نماید. دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر ضمن تبریک و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب و همچنین تجدید میثاق با آرمان‌های بلند حضرت امام راحل بنیانگذار کبیر نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به ندای مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) لبیک دوباره گفته و از آحاد مختلف مردم شریف و ولایتمدار شهرستان شوشتر دعوت می‌نماید تا در راهپیمایی ۲۲ بهمن که نمایش اقتدار و پویایی ایران اسلامی است شرکت کرده و با گام‌های استوار و مشت‌های گره شده بار دیگر به جهانیان ثابت کنند که استکبار جهانی و ایادی وابسته‌اش در مقابل نظام اسلامی ایران برای همیشه بازنده است.