به مناسبت روز پرستار؛

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر از پرستاران قدردانی کرد

۱۷ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۶:۰۰ کد خبر : ۱۵۷ اخبار دانشگاه تیکر
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر از پرستاران قدردانی کرد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر به مناسبت میلاد حضرت زینب(س) و روز پرستار از پرستاران تجلیل کرد.

به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر، دکتر محمدحسین پورمحمدی به همراه جمعی از معاونان و مدیران به مناسبت میلاد با سعادت حضرت زینب (س) و روز پرستار، با حضور در بیمارستان خاتم الانبیاء شهرستان  از پرستاران حاضر در بخش‌های مختلف بیمارستان قدردانی کرد

وی با تبریک میلاد حضرت زینب (س) و روز پرستار از زحمات این قشر دلسوز و زحمت کش قدردانی کرد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر اهمیت شغل پرستاری را واضح و روشن خواند و گفت: «پرستاری از دیرباز مورد اهمیت بوده و خواهد بود، به همین دلیل امروز وظیفه دانستیم به همراه جمعی از دانشگاهیان خدمت شما سختکوشان جامعه بیاییم و از تلاش‌های شما تشکر کنیم.

پورمحمدی گفت: «امیدوارم کسی بیمار نشود و همه سلامت باشند، اما باید خاطرنشان کرد بیشترین زحمات و تلاش‌های بخش درمان و بیمارستان‌ها مربوط به جامعه پرستاران است. خوشحالم از اینکه توفیق پیدا کرده‌ام امروز در خدمت شما باشم.