راه‌اندازی مراکز مشاوره و هدایت تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

۱۲ بهمن ۱۳۹۵ | ۱۰:۳۷ کد خبر : ۱۴۹ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها تیکر
راه‌اندازی مراکز مشاوره و هدایت تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر

مراکز مشاوره و هدایت تحصیلی داوطلبان ورود به دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر، با تلاش روابط عمومی و حوزه آموزش این دانشگاه راه‌اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر، علی درویش زاده مدیر روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر با اعلام این خبر گفت: در راستای راهنمایی بیشتر و هدایت تحصیلی داوطلبان ورود به دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین آشنایی با قابلیت ها و امکانات این دانشگاه بزرگ، مراکز مشاوره و هدایت تحصیلی واحد دانشگاهی شوشتر راه‌اندازی شد.

وی افزود: در این راستا دو مرکز که یکی در داخل شهر و در پرترددترین خیابان(طالقانی) و دیگری در داخل دانشگاه راه‌اندازی شده است به مشاوره در مورد انتخاب رشته و تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی می‌پردازد تا داوطلبان با آگاهی کامل دانشگاه خود را انتخاب کنند.

درویش زاده اظهار کرد: دو مرکز یاد شده با حضور کارشناسانی مجرب از حوزه آموزش با دانش آموزان و متقاضیان ورود به دانشگاه در ارتباط هستند و در دو نوبت صبح و عصر به راهنمایی داوطلبان تحصیل در دانشگاه‌ها می‌پردازند.

همچنین در مراکز مشاوره و هدایت تحصیلی، بروشورهای آشنایی با مجموعه بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر برای داوطلبان توزیع خواهد شد.

داوطلبان برای کسب اطلاعات بیشتر از مراکز مشاوره و هدایت تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر می‌توانند با شماره تلفن 09166238171 با این مرکز تماس بگیرند.