معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی؛

صندوق پژوهش و فناوری در دانشگاه آزاد اسلامی راه اندازی می‌شود/واحد شوشتر یکی از سرمایه‌های بزرگ در استان خوزستان است

۲۸ دی ۱۳۹۵ | ۲۲:۱۳ کد خبر : ۱۴۸ خبر تصویری اخبار دانشگاه اطلاعیه ها تیکر
مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر با حضور ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر لک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، دکتر زرین آبادی رئیس دبیرخانه هیات امناء دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، مدیران کل حوزه پژوهش، معاونین پژوهش و فناوری واحدهای دانشگاهی استان خوزستان و سایر مسئولان محلی افتتاح و به بهره برداری رسید. به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر، دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی درباره راه اندازی پارک علم و فناوری در کشور و استان خوزستان اظهار داشت: در بخش پارک علم و فناوری، دانشگاه آزاد اسلامی نخستین مرکز خصوصی در کشور است که مجوز پارک علم و فناوری از وزارت علوم گرفته است. وی افزود: برنامه‌های راهبردی دانشگاه آزاد برای پارک علم و فناوری این است که در دانشگاه‌های آزاد اسلامی و تمام کشور پارک علم و فناوری راه اندازی کند. معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: طبق توافق به عمل آمده با وزارت علوم در استان تهران دو محل پارک علم و فناوری راه اندازی شده است. وی به حمایت معاونت محترم علم و فناوری ریاست جمهوری جناب آقای دکتر ستاری اشاره کرد و گفت: با همکاری و حمایت معاونت محترم علم و فناوری ریاست جمهوری جناب آقای دکتر ستاری زیر ساخت‌های این پارک در شرق تهران واحد پردیس آماده شده است و به زودی به پذیرش شرکت‌ها در این محل اقدام می شود. واشقانی فراهانی تصریح کرد: محل اصلی و فعالیت اصلی این پارک در غرب تهران حد فاصل استان تهران و استان البرز بوده که به عنوان مرکز غرب تهران معرفی شده است. معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: پارک علم و فناوری فعالیت خود را شروع کرده و در ساختمان‌هایی که از طرف معاونت عمرانی دانشگاه آزاد به این مرکز داده شده و در حال فعالیت است. وی عنوان کرد: در حال حاضر حدود ۲۵ شرکت در این مرکز مشغول فعالیت هستند و بیش از ۱۵۰ تقاضا برای استقرار جدید داده شده و دانشگاه آزاد اسلامی در این شرکت‌ها تا ۳۵ درصد مشارکت می‌کند. دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی با اشاره به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد شوشتر اظهار کرد: واحد شوشتر یکی از سرمایه‌های بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در استان خوزستان است، گستردگی و فضای سبز این دانشگاه بسیار دیدنی و زیبا است. وی تصریح کرد: فعالیت اصلی دانشگاه آزاد در افق ۱۴۰۴ پیش بینی شده است که ما باید ۴۰ درصد از منابع درآمدی دانشگاه آزاد را از فعالیت های دانش بنیان و درآمدی‌های غیر شهریه‌ای تامین کنیم. دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی گفت: قطعاً همان گونه که دانشگاه آزاد در توسعه علم و فناوری کشور نقش آفرینی کرده است با سیاست‌های راهبردی که در حال پیگیری است، دانشگاه آزاد باید روی عرصه اقتصاد دانش بنیان و بحث اقتصاد مقاومتی به دستور مقام معظم رهبری مطرح فرمودند عمل کند. وی در ادامه افزود: تأسیس مرکز رشد یکی از حلقه‌های واسط هست که واحدهای فناور و هسته‌های فناور ارائه شده در آن مستقر می‌شود. معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به حمایت‌های دانشگاه آزاد گفت: امکانات و حمایت‌های مالی برای کارهای پژوهشی چه از لحاظ فضا و چه از لحاظ امکانات دستگاهی و آزمایشگاهی قرار گرفته می‌شود تا به مرحله رشد تبدیل شوند. * راه اندازی صندوق پژوهش در دانشگاه آزاد اسلامی واشقانی فراهانی به راه اندازی یک شرکت حمایت کننده در دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: در کنار این مجموعه صندوق شکوفایی راه اندازی و تأسیس می‌شود تا با کمک به واحدهای فناوری و شرکت‌های دانش بنیان بتواند دستاوردهای فناورانه ای که شرکت‌های مشغول فعالیت انجام می‌دهند وارد عرصه بازار کند. وی تصریح کرد: صندوق پژوهش و فناوری با حمایت صندوق شکوفایی و نوآوری در دانشگاه آزاد اسلامی به منظور حمایت از شرکت‌های بازار یاب راه اندازی می‌شود و این صندوق در استان مرکزی، تهران، آذربایجان شرقی، خوزستان و شیراز راه اندازی می‌شود. معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: با راه اندازی این صندوق در استان خوزستان شرکت‌هایی که در مرکز رشد واحد شوشترو سایر واحدهای خوزستان مستقر هستند از امکانات و حمایت‌های این صندوق برخوردار می‌شوند و به آنها کمک می‌شود تا با اطمینان بیشتر فعالیت و محصولات خود را وارد بازار کنند. *شهرستان شوشتر به عنوان قطب کشاورزی انتخاب شده است واشقانی فراهانی با اشاره به ظرفیت‌های واحدهای دانشگاهی و راه اندازی مراکز رشد در این واحدها گفت: هر واحد دانشگاهی با توجه به توانمندی های واحد دانشگاهی و اعضای هیئت علمی آن واحد و بر اساس ظرفیت‌های بومی و منطقه‌ای فعالیت‌هایی را در حوزه‌های مراکز رشد انجام می‌دهند. وی در ادامه افزود:۱۰ واحد مرکز رشد در دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر راه اندازی شده است و در بحث کشاورزی و ماشین آلات کشاورزی متمرکز شده است. معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی خاطر نشان کرد: در استان خوزستان متناسب با ظرفیت دانشگاه‌ها برنامه ریزی می‌شود و شهرستان شوشتر به عنوان قطب کشاورزی انتخاب شده است و فعالیت این مرکز در این موضوع متمرکز است و از تمام شرکت‌های دانش بنیان و سرمایه گذار در مراکز رشد استقبال می‌شود.