دومین سوگواره عاشورایی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر از فردا آغاز می شود

۳۰ آبان ۱۳۹۵ | ۲۰:۴۱ کد : ۱۰۲ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها تیکر
دومین سوگواره عاشورایی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر از فردا آغاز می شود
دومین سوگواره تعزیه و آئین های عاشورایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر با حضور گروه های تئاتر و تعزیه دانشگاه های آزاد استان خوزستان از فردا یکم لغایت سوم آذر ماه در این واحد دانشگاهی برگزار می شود. به گزارش روابط عمومی واحد شوشتر، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر شهریاری دبیر این سوگواره گفت: دومین سوگواره تعزیه و آئین های عاشورایی دانشگاه آزاد اسلامی شوشتر با حضور 15 گروه تئاتر و تعزیه دانشگاه های استان از یکم تا سوم آذرماه برگزار می‌شود. وی اظهارداشت: در اولین روز این سوگواره همزمان با دوشنبه یکم آذر ساعت 10 تئاتر شوکران شمر از دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامهرمز در تالار دانشکده هنر به روی صحنه می رود. همچنین در ادامه دکتر شهریاری بیان کرد: تئاتر بازار شام از دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز در تالار فرهنگ از ساعت 12 به روی صحنه می رود.